Veelzijdige woningen Slagen van Graafland, Groot-Ammers

De charme van toen en het comfort van nu

Aan de rand van Groot-Ammers, met zicht op de polder, ontwikkelden we 26 veelzijdige woningen. Van starter tot senior en van 1-persoons huishouden tot gezin: voor ieder een droomhuis dankzij een groot scala aan opties..

De gemeente Molenlanden gaf ons met de verkoop van de grond het vertrouwen om er iets moois van te maken. Het plan bestaat uit ruime 2-onder-1-kapwoningen, frisse hoek- en rijwoningen, een statige notariswoning en een klassieke vrijstaande woning. Alle typen kenmerken zich door de klassieke uitstraling, passend bij het dorpse karakter. Opvallende details zijn de houten kozijnen met betonnen (spek)banden, met hout omtimmerde dakgoten, zinken dakafwerking, zinken muurafdekkers en keramische dakpannen.

Droomhuis voor iedereen

We brachten alle deskundigen bij elkaar om de woningen-op-maat te ontwikkelen, te ontwerpen en te bouwen met respect voor de omgeving. In de ontwikkelfase gaven wij de toekomstige bewoners de kans om hun droomhuis te bepalen. Met wisselende breedtematen, een uitbouw of garage, variabele entree, dakraam of dakkapel, witte gevel of rood metselwerk, openslaande deuren en andere opties was er voor elk wat wils.

De goede samenwerking met de gemeente voor de verkaveling en omliggende infrastructuur droeg bij aan een soepel traject. In vier fasen hebben we de energiezuinige woningen gebouwd naar de voorkeuren van de bewoners. De puzzel van wensen hebben wij met veel plezier gemaakt!