Woningvariatie Heeren van Haeften, Haaften

Keuzevrijheid voor een woning op maat

In dijkdorp Haaften, aan de rand van de Betuwe, ontwikkelden we 18 woningen. De grond die we van de gemeente West Betuwe kochten, hebben we benut voor een keuzerijk plan voor een diverse doelgroep.

De toekomstige bewoners – van starters tot senioren en van 1-persoons huishoudens tot gezinnen – konden kiezen voor een 2-onder-1-kapwoning, een rij- of een hoekwoning. Maar daar bleef het niet bij. Opties waren onder meer de verschillende breedtematen van de woning, een grotere kavel, een garage of uitbouw, dakraam of dakkapel en/of een slaap- en badkamer op de grond. Levensloopbestendig, energiezuinig en vooral: helemaal op maat.

Altijd kwaliteit

Als ontwikkelaar stemden we af op de intentie van de gemeente en de behoefte van de bewoners. Bovendien zorgden we voor een natuurlijke inpassing in de omgeving, die zich in Haaften kenmerkt door pittoreske dijkhuizen en statige boerderijen. In twee fasen hebben we de woningen gebouwd.

Met projectontwikkeling, engineering en uitvoering onder één dak hebben we volledig de regie. Dankzij onze eigen gedreven vakmensen en onze betrouwbare vaste partners leveren we voor de projecten die we ontwikkelen en bouwen altijd een hoog kwaliteitsniveau af. Onze vaste onderaannemers en leveranciers zijn een onmisbare schakel in het proces. Samen hebben we voor de bewoners van Heeren van Haeften en voor Haaften zelf waarde kunnen toevoegen en daar zijn we trots op!