Regie op samenwerking, proces en kwaliteit

Als ontwikkelende bouwer willen we nieuwe waarde creëren. Met onze eigen vakmensen en vaste deskundige partners zetten we iets moois neer voor de toekomstige bewoners, met respect voor de omgeving.

Als projectontwikkelaar sturen we op kwaliteit en dat doen we vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie. Als spin in het web schakelen we met alle betrokkenen en deskundigen. En dankzij engineering en uitvoering onder hetzelfde dak regisseren we een efficiënt bouwproces met een snelle doorlooptijd.

De bouw is in handen van ons Aannemersbedrijf P. van Leeuwen. Als mensgericht familiebedrijf zijn we gericht op samenwerking op basis van onderling vertrouwen. Altijd hebben we de oprechte intentie om het beste te willen doen. Met uitstekende werkvoorbereiding en procesbeheersing, gestandaardiseerde werkmethoden, systematische kwaliteitscontrole en prefab op maat uit onze eigen werkplaats leveren we altijd kwaliteit.

Van kavel tot plan en uitvoering
Het begint met een stuk grond dat we – via een tender of rechtstreeks – overnemen van een gemeente. Ook als een onderneming of particulier een grondlocatie heeft en samen met ons wil ontwikkelen en realiseren, worden wij enthousiast.

We werken samen met gemeentes, architecten, constructeurs, makelaars, notarissen en vaste leveranciers. Samen met onze sterke partners realiseren we mooie comfortabele woningen die hoog scoren op kwaliteit en duurzaamheid. Van begin tot eind hebben we de regie, maar alleen samen bereiken we een prachtig eindresultaat.